This is an old revision of the document!


Viikkopelit Helsingissä

Weekly games happen on alternate Wednesdays and Thursdays in Kaisla (Wednesdays) and ???? (Thursdays) (near the railway station). Starting time is usually around 17:00, but games usually continue until 21:00–22:00.

Viikottaiset peli-illat Kaislassa tai ??? ke/to (vuoroviikoin) alkaen noin klo 17.00.

Huom, obs! Lost on toistaiseksi suljettu, joten haku päällä uudeksi pelipaikaksi. Kaivopihan Dublineria ehdotettu (Mannerheimintie 5).

Alla olevaan listaan voi lisätä nimensä jos tietää olevansa tulossa kyseisen päivän peliin. Merkkaa myös aika milloin olet tulossa. Esim; “Herra Paisti klo 17”

  • Pelit pelataan 2 tunnin aikarajalla ellei muuta sovita
  • Peli alkaa heti kun sopiva määrä ennakkoon ilmoittautuneita pelaajia on paikalla (5, joskus 4 riippuen tulijoiden määrästä).
  • Jos paikalla on enemmän kun yhteen pöytään mahtuu, pelaajat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ellei muuta sovita)
  • Jos joku on ilmoittautunut mutta ei ole paikalla ilmoittamanaan aikana, peliin valitaan joku muu: ensisijalla muut ennakkoilmonneet (järjestyksessä), jos niitä ei ole paikalla niin valitaan ei-ilmoittautuneista.
  • Pelit pelataan 4-5 hengen pöydillä. Eli jos olet listan kuudes, eikä pelaajia kahteen pöytään, varaudu siihen että et mahdu peliin mukaan tai joudut odottamaan että joku pelaajista lähtee yhden pelin jälkeen pois.
  • Muista perua ilmo jos huomaat että et ehdikään. Facebook-viesti toimii myös (Vtes Uusimaa).

Eli siis: kannattaa ilmoittautua ennakkoon jos haluaa varmasti mahtua peliin, ja kannattaa saapua paikalle ilmoitettuun aikaan :)

Pelit

Huom. Muista tsekata pelipaikka. (Oluthuone Kaisla: Vilhonkatu 4, Kaivopihan Dubliner: Mannerheimintie 5, jokin muu paikka)

Ke 23.10. Kaisla

  1. Teemu P. 17
  2. Jere 17
  3. Jaakko N ~17
  4. Tero 15/17

Tournaments / Turnaukset

Marraskuussa SM Espoossa 16.11.

Helsingin VtES-liiga 10.4.2019–

weeklygames.1571747408.txt.gz · Last modified: 2019/10/22 12:30 by ufopoli
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0