Viikkopelit Helsingissä

Weekly games happen on alternate Wednesdays and Thursdays in Kaisla (Wednesdays) and Woolshed (Thursdays) near the Helsinki railway station. Starting time is usually around 17:00, but games usually continue until 21:00–22:00.

Viralliset peli-illat ovat vuoroviikoin: parilliset viikot keskiviikkoisin Kaislassa ja parittomat viikot torstaisin Woolshedissä.

  • Oluthuone Kaisla: Vilhonkatu 4
  • Woolshed Helsinki: Töölönlahdenkatu 3 B 1 pöytävaraus

Virallisten peli-iltojen ohi voi, ja on jopa suotavaa, ehdottaa myös muita pelipaikkoja ja aikoja. On hyvä mahdollisuus saada 4-5 pelaajaa paikkaan X ajankohtana Y.

Alla olevaan listaan voi lisätä nimensä jos tietää olevansa tulossa kyseisen päivän peliin. Merkitse myös aika, milloin olet tulossa.

  • Pelit pelataan 2 tunnin aikarajalla ellei muuta sovita.
  • Peli alkaa heti kun sopiva määrä ilmoittautuneita pelaajia on paikalla.
  • Jos paikalla on enemmän pelaajia kuin yhteen pöytään mahtuu, pelaajat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ellei muuta sovita).
  • Jos joku on ilmoittautunut, muttei ole paikalla ilmoittamanaan aikana, peliin valitaan seuraava ilmoittautunut. Jos niitä ei ole paikalla, silloin valitaan ei-ilmoittautuneista.
  • Pelit pelataan 4-5 pelaajan pöydillä. Jos olet listan kuudes tai seitsemäs, varaudu siihen että et mahdu peliin mukaan tai joudut odottamaan.
  • Ilmoita jos olet myöhässä enemmän kuin 10-15 minuuttia! Muista perua ilmoitus esteen sattuessa. Facebook-viesti toimii myös (Vtes Uusimaa).

Korttivaihtoja voi huudella oman nimen perään tai https://vtes.orava.org/wiki/trades

Lackeyn perusohjeet:

  1. Lataa LackeyCCG
  2. Liity Discordiin keskustelua ja pelien sopimista varten (linkin saat erikseen)

Pelit

Lackey/TTS/internets V:tes

Koronanarajoitukset jatkuu ja toistaiseksi viikkopelit vielä Lackey/TTS kautta. Discordissa lisätiedot pelipäivistä ja kellonajoista.

Tournaments / Turnaukset

Tulevat turnaukset listataan tähän.

Helsingin VtES-liiga

Vuoden 2020 liiga on nyt taputeltu, ensi vuonna uudestaan elokuussa!

https://vtes.orava.org/wiki/liiga

weeklygames.txt · Last modified: 2021/03/07 18:39 by markos
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0