Viikkopelit Helsingissä

Weekly games happen on alternate Wednesdays and Thursdays in Kaisla (Wednesdays) and Woolshed (Thursdays) near the Helsinki railway station. Starting time is usually around 17:00, but games usually continue until 21:00–22:00.

Viralliset peli-illat ovat vuoroviikoin: parittomat viikot keskiviikkoisin Kaislassa ja parilliset viikot torstaisin Woolshedissä.

  • Oluthuone Kaisla: Vilhonkatu 4
  • Woolshed Helsinki: Töölönlahdenkatu 3 B 1 pöytävaraus

Virallisten peli-iltojen ohi voi, ja on jopa suotavaa, ehdottaa myös muita pelipaikkoja ja aikoja. On hyvä mahdollisuus saada 4-5 pelaajaa paikkaan X ajankohtana Y.

Alhaalla olevaan Pelit listaan voi lisätä nimensä jos tietää olevansa tulossa kyseisen päivän peliin. Merkitse myös aika, milloin olet tulossa.

Yleistä viikkopeleistä:

  • Koronaoireisena tai altistuneena ei tietenkään tulla paikalle
  • Pelit pelataan 2 tunnin aikarajalla ellei muuta sovita.
  • Peli alkaa heti kun sopiva määrä ilmoittautuneita pelaajia on paikalla.
  • Jos paikalla on enemmän pelaajia kuin yhteen pöytään mahtuu, pelaajat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ellei muuta sovita).
  • Jos joku on ilmoittautunut, muttei ole paikalla ilmoittamanaan aikana, peliin valitaan seuraava ilmoittautunut. Jos niitä ei ole paikalla, silloin valitaan ei-ilmoittautuneista.
  • Pelit pelataan 4-5 pelaajan pöydillä. Jos olet listan kuudes tai seitsemäs, varaudu siihen että et mahdu peliin mukaan tai joudut odottamaan.
  • Ilmoita jos olet myöhässä enemmän kuin 10-15 minuuttia! Muista perua ilmoitus esteen sattuessa. Facebook-viesti toimii myös (Vtes Uusimaa).
  • Liigapelejä ei kannata vieroksua tai jännittää. Käytännössä kyseessä normaali peli viikkopelien ohessa johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Pelistä vain kirjataan kerätyt vp:t ylös, ja loppusyksystä julistetaan voittaja joka saa mainetta ja kunniaa nököstelijöiden keskuudessa.

Korttivaihtoja voi huudella oman nimen perään tai https://vtes.orava.org/wiki/trades

Pelit

viikko 5?

28.12 → Tiukennetut koronarajoitukset pistää ravitsemusliikkeet sulkemaan ovet aikaisemmin. Palataan livepeleihin arviolta aikaisintaan viikon 5 aikana. Hyvät joulut verenimijöille ja menestyksekkäitä bleedejä myös vuonna 2022!

Lackey/TTS eli online V:tes

Lackey/TTS kautta satunnaisia netin yli järjestettyjä pelejä. Nettipelien tilannetta pystyy parhaiten seuraamaan Discordin Karanteeni Vampiret serverin kautta missä myös ilmottautuminen peleihin. Kutsulinkin serverille saa pyytämällä. Lackey & Discord ovat ilmaisia ohjelmia.

Lackeyn perusohjeet:

Lataa LackeyCCG (https://lackeyccg.com/vtes/tutous.html)

Lataa Discord (https://discord.com/download) ja pyydä kutsulinkki serverille (aktiivipelaajat pystyvät lähettämään sen)

Turnaukset

🎼 5th Great Symposium, Mikkeli, Kivijalka. 19.12. klo 11:00 3R+F, proxyt OK

Tänne voi ilmoittautua: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kDc2crl54KvT2nMgkFMU-TVXPIQbenBelyI-i0q1JwI/edit?usp=sharing

päivitys: Vuoden viimeisen turnauksen voitti Lasse Banuilla

Helsingin VtES-liiga 2021

Vuoden 2021 kovin liiga loppui jo. Vuonna 2022 sitten uudestaan.

Liiga 2021

Pelaaminen kannattaa aina - oli liigaa tahi ei.

weeklygames.txt · Last modified: 2022/01/12 07:16 by markos
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0