Viikkopelit Helsingissä / Weekly games in Helsinki

🇬🇧 Weekly games happen on alternate days in Kaisla (Thursdays) and Woolshed (Wednesdays) near the Helsinki railway station. Starting time is usually around 17:00, and games often continue until 21:00–23:00. Check the locations and starting times below under the title “Säännölliset viikkopelikerrat”.

Viralliset peli-illat ovat tyypillisesti vuoroviikoin: keskiviikot Woolshedissä ja torstait Kaislassa. Kannattaa kuitenkin aina tarkastaa kunkin kerran pelipaikka ilmoittautumislistan otsikosta alta.

 • Oluthuone Kaisla: Vilhonkatu 4
 • Woolshed Helsinki: Töölönlahdenkatu 3 B 1 pöytävaraus

Virallisten peli-iltojen ohi voi, ja on jopa suotavaa, ehdottaa myös muita pelipaikkoja ja aikoja. On hyvä mahdollisuus saada 4-5 pelaajaa paikkaan X ajankohtana Y.

Alhaalla olevaan Pelit listaan voi lisätä nimensä jos tietää olevansa tulossa kyseisen päivän peliin. Merkitse myös aika, milloin olet tulossa.

Yleistä viikkopeleistä:

 • Kipeänä/oireisena ei tulla paikalle
 • Pelit pelataan 2 tunnin aikarajalla ellei muuta sovita.
 • Peli alkaa heti kun sopiva määrä ilmoittautuneita pelaajia on paikalla.
 • Jos paikalla on enemmän pelaajia kuin yhteen pöytään mahtuu, pelaajat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ellei muuta sovita). Pöydät voidaan esim. arpoa.
 • Jos joku on ilmoittautunut, muttei ole paikalla ilmoittamanaan aikana, peliin valitaan seuraava ilmoittautunut. Jos niitä ei ole paikalla, silloin valitaan ei-ilmoittautuneista.
 • Pelit pelataan 4-5 pelaajan pöydillä. Jos olet listan kuudes, seitsemäs tai 11:sta, varaudu siihen että et mahdu peliin tai joudut odottamaan.
 • Ilmoita jos olet myöhässä enemmän kuin 10-15 minuuttia! Muista perua ilmoitus esteen sattuessa. Facebook (Vtes Uusimaa) tai Discord viesti toimii myös.
 • Liigapelejä ei kannata vieroksua tai jännittää. Käytännössä kyseessä normaali peli viikkopelien ohessa johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Pelistä vain kirjataan kerätyt vp:t ylös, ja loppusyksystä finaali top 5 kesken josta julistetaan voittaja joka saa mainetta ja kunniaa nököstelijöiden keskuudessa.

Korttivaihtoja voi huudella oman nimen perään tai https://vtes.orava.org/wiki/trades

Säännölliset viikkopelikerrat

to 14.12. (Kaisla)

 1. Mikko 17
 2. Tero 17
 3. Karri 17
 4. Niko 17
 5. MarkoS 18:40
 6. Juho 17
 7. Late 17

Ylimääräiset pelikerrat

Muut asiat

Jos osallistuit Lönkan muotokuvan rahoittamiseen, etkä ole vielä saanut taideprinttiä Nooralta, laita viestiä niin järjestetään! Noora / 044 5553167 (whatsapp) Miulla on printti seuraaville henkilöille, voitte yrittää muistuttaa! Teemu Sainomaa Esa-Matti Smolander Petri Wessman Lasse Pöyry Tommi Hakomaa Akseli Jalava

Lackey/TTS eli online V:tes

Nettipelien tilannetta pystyy parhaiten seuraamaan Discordin Karanteeni Vampiret serverin kautta missä myös ilmottautuminen peleihin. Kutsulinkin serverille saa pyytämällä. Lackey & Discord ovat ilmaisia ohjelmia.

Lackeyn perusohjeet:

Lataa LackeyCCG (https://lackeyccg.com/vtes/tutous.html)

Lataa Discord (https://discord.com/download) ja pyydä kutsulinkki serverille (aktiivipelaajat pystyvät lähettämään sen)

Turnaukset

???

???

Helsingin VtES-liiga

weeklygames.txt · Last modified: 2023/12/11 11:37 by juhol
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0