Viikkopelit Helsingissä

Weekly games happen on alternate Wednesdays and Thursdays in Kaisla (Wednesdays) and Woolshed (Thursdays) near the Helsinki railway station. Starting time is usually around 17:00, but games usually continue until 21:00–22:00.

Viralliset peli-illat ovat vuoroviikoin: parittomat viikot keskiviikkoisin Kaislassa ja parilliset viikot torstaisin Woolshedissä.

 • Oluthuone Kaisla: Vilhonkatu 4
 • Woolshed Helsinki: Töölönlahdenkatu 3 B 1 pöytävaraus

Virallisten peli-iltojen ohi voi, ja on jopa suotavaa, ehdottaa myös muita pelipaikkoja ja aikoja. On hyvä mahdollisuus saada 4-5 pelaajaa paikkaan X ajankohtana Y.

Alhaalla olevaan Pelit listaan voi lisätä nimensä jos tietää olevansa tulossa kyseisen päivän peliin. Merkitse myös aika, milloin olet tulossa.

Yleistä viikkopeleistä:

 • Koronaoireisena tai altistuneena ei tietenkään tulla paikalle
 • Pelit pelataan 2 tunnin aikarajalla ellei muuta sovita.
 • Peli alkaa heti kun sopiva määrä ilmoittautuneita pelaajia on paikalla.
 • Jos paikalla on enemmän pelaajia kuin yhteen pöytään mahtuu, pelaajat valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ellei muuta sovita).
 • Jos joku on ilmoittautunut, muttei ole paikalla ilmoittamanaan aikana, peliin valitaan seuraava ilmoittautunut. Jos niitä ei ole paikalla, silloin valitaan ei-ilmoittautuneista.
 • Pelit pelataan 4-5 pelaajan pöydillä. Jos olet listan kuudes tai seitsemäs, varaudu siihen että et mahdu peliin mukaan tai joudut odottamaan.
 • Ilmoita jos olet myöhässä enemmän kuin 10-15 minuuttia! Muista perua ilmoitus esteen sattuessa. Facebook-viesti toimii myös (Vtes Uusimaa).
 • Liigapelejä ei kannata vieroksua tai jännittää. Käytännössä kyseessä normaali peli viikkopelien ohessa johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Pelistä vain kirjataan kerätyt vp:t ylös, ja loppusyksystä julistetaan voittaja joka saa mainetta ja kunniaa nököstelijöiden keskuudessa.

Korttivaihtoja voi huudella oman nimen perään tai https://vtes.orava.org/wiki/trades

Säännölliset viikkopelikerrat

28.9. ke (Kaisla) – liiga K4

 1. MarkoS 17
 2. Karri 17
 3. Niko 17
 4. Jyrkkä 15/17
 5. Marko O 17
 6. Tero 15/17

6.10. to (Woolshed) – liiga K5

 1. Tommi 17
 2. Late 15/17
 3. Tero 15/17

Ylimääräiset pelikerrat

3.10. Maanantai - Woolshed -YLIMÄÄRÄINEN PELIKERTA

 • Lasse 16:30
 • Tommi 17 Voin järkätä pelit myös meillä Lintuvaarassa, jos halutaan pelata rauhallisemmassa ympäristössä.

Ylimääräiset asiat

Suomen 🇫🇮 kansallisen 🧛 koordinaattorin paikka on auki! Kuka tahansa aktiivinen pelaaja voi asettua ehdolle elokuun loppuun (31.8.) mennessä ilmoittautumalla minulle emailitse (saari.marko@gmail.com) tai Discordin/Messengerin privaviestillä

VEKN luonnehtii kansallisen koordinaattorin työnkuvaa seuraavasti: https://www.vekn.net/vampire-elder-kindred-network/what-is-a-national-coordinator

Tiivistettynä koordinaattori ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä ja on vastuussa siitä, että kansallisesti vampyyritoiminta pyörii. Valittavan henkilön ei edellytetä jatkavan tehtävässä yhtä kauan kuin edellinen koordinaattorimme, mutta olisi kuitenkin suotavaa, että hän olisi valmis sitoutumaan hommaan vähintään useammaksi vuodeksi. Aktiivinen osallistuminen ainakin oman alueen peliporukan toimintaan sekä turnauksissa Suomessa ja ulkomailla käyminen katsotaan eduksi.

Ehdokasasettelun päätyttyä aikataulutetaan online-kokous (alustavasti syyskuuksi) niin että mahdollisimman moni pääsisi paikalle, varsinkin ehdokkaat itse, jotta he pääsevät esittelemään itsensä kunnolla. Koordinaattorin toimikausi alkaa välittömästi äänestystuloksen selvittyä. Äänestyksessä käytetään siirtoäänivaalitapaa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Siirto%C3%A4%C3%A4nivaalitapa). VEKN:n sääntöjen mukaan äänioikeutettuja ovat kaikki Suomen ruhtinaat (https://www.vekn.net/vampire-elder-kindred-network/prince-list?country=FI). Lisäksi koska ehdokkaaksi asettuminen ei edellytä ruhtinaan asemaa, tasa-arvon vuoksi on sovittu, että ehdokkaat itse pidättäytyvät äänestämästä.

Toistaiseksi ehdokkaiksi ovat ilmoittautuneet: Tero Aalto & Jani Malmi

Päivitys. Ruhtinaat kokoontuivat 25.9. Äänestyksessä seuraavaksi kansalliseksi koordinaattoriksi valittiin Jani Malmi (äänet jakautuivat Janille 55.6% äänistä ja Terolle 44.4% äänistä).

Lackey/TTS eli online V:tes

Nettipelien tilannetta pystyy parhaiten seuraamaan Discordin Karanteeni Vampiret serverin kautta missä myös ilmottautuminen peleihin. Kutsulinkin serverille saa pyy tämällä. Lackey & Discord ovat ilmaisia ohjelmia.

Lackeyn perusohjeet:

Lataa LackeyCCG (https://lackeyccg.com/vtes/tutous.html)

Lataa Discord (https://discord.com/download) ja pyydä kutsulinkki serverille (aktiivipelaajat pystyvät lähettämään sen)

Turnaukset

12th Hiekkaharju Nightmare, 8.10.22 klo 12->

Metsätähdentie 22a,01350 Vantaa Puh.0400502304 3R+F, proxyt sallittuja Ilmot tänne tai faceen, lisäilen facesta tänne https://facebook.com/events/s/12th-hiekkaharju-nightmare/743859563394485/

 1. Late
 2. Antti
 3. Teemu P.
 4. Jani
 5. Tommi
 6. Pauli
 7. Joona
 8. Jari
 9. Teemu S.
 10. Julius
 11. Lasse -alkaa varmaan 12? FB:ssä 13. Kiinnostelee sauna+majoitus optio…(sauna+majoitus toteutuu -Late)
 12. Noora
 13. Orava
 14. Niko
 15. Juha L. vahva ehkä
 16. MarkoS 50/60 pääsenkö

Helsingin VtES-liiga

Liiga starttaa syyskuun alussa! Tänä vuonna, mikäli tulli niin suo, meillä on erikoispalkinto, jonka saa kaikki osallistujat nimellistä (paino+posti) korvausta vastaan.

Vuoden 2022 liiga starttaa viikolla 36 (5.9.2022 alkava viikko).

Liiga 2022

weeklygames.txt · Last modified: 2022/09/26 18:41 by ufopoli
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0