Limited Edition Anthology Set halukkaat

Berliinissä toukokuussa järjestettävässä WoD/EC-tapahtumassa on saatavilla 100 kortin “Limited Edition Anthology Set”, korttilista täällä. Osallistujat saavat yhden setin ilmoittautumismaksun hintaan ja voivat tilata ekstrasettejä 20e/setti hintaan. Settiä ei (kai) myydä muualla tai tämän jälkeen.

Kerätään tähän kiinnostuslistaa siitä ketkä kaikki (jotka eivät pääse paikalle) haluisivat setin/settejä 20e/kpl hintaan, sumplitaan sitten myöhemmin kuka tuo kenelle ja milloin kerätään rahaa.

Ennakkotilaukset menee Berliinin päässä kiinni 3.3.2017!

Huom: tämä on vain toivelista, ei varsinainen tilauslista. Se mitä oikeasti jaksetaan raahata tänne päin riippuu lähtijöiden määrästä. Yritetään sumplia niin että kaikki halukkaat saisivat ainakin yhden pakan.

 1. Mikko Hyvärinen, 1 kpl
 2. Jukka Pasanen, 2 kpl
 3. J. Tuomas Harviainen, 1 kpl
 4. Mikko Laine, 1 kpl
 5. Jyri Puhakka, 1 kpl
 6. Matias Frosterus, 2 kpl
 7. Tom Lindberg, 1 kpl
 8. Marko Lindroos, 3 kpl
 9. Niina Lindroos, 2 kpl
 10. Janne “HG” Hägglund, 3 kpl
 11. Markus Inkeri, 1 kpl
 12. Karri Malm, 2 kpl
 13. Mikko Moisander, 2 kpl
 14. Tuukka Kallas, 1 kpl
 15. Juuso Myrttinen, 2 kpl
 16. Kari Mäkinen, 3 kpl
 17. Pekko Kurttio, 3 kpl
 18. Heini Turpeinen, 2 kpl
 19. Jani Malmi, 1 kpl
 20. Otso Turunen 4 kpl
 21. Raine Leskinen, 3 kpl

Kiintiöitä:

 • Orava: tuon 16 ylimääräistä pakkaa, jaan ne luultavasti niin että 16 ensimmäistä yllä olevalla listalla saavat kaikki lunastaa yhden jos haluavat (en kerää rahaa etukäteen, katsotaan se sit myöhemmin).
 • Otso & Noora on kai tuomassa 10 ylimääräistä, päättävät itse miten jakavat
 • Lasse: 4 ylimääräistä pakkaa. Liekö kohtuutonta, jos pyytäisin vaivan palkkana kolmesta pakasta Shroud of Absencen ja Summon Historyn (yhden molempia, jää 2)ja yhdestä pakasta Unleash Hell´s Furyn. Nouto sitten vaikka viikkopeleistä tahi joku muu, mistä ei koidu ylimääräistä vaivaa.
 • + ilmeisesti satunnaisia määriä sieltä täältä. Pyritään siihen että kaikki halukkaat saisivat lunastettua itselleen ainakin yhden pakan.
anthology_sets.txt · Last modified: 2017/06/29 11:16 by orava
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0